moncler outlet store cheap nfl jerseys wholesale cheap ghd herve leger outlet cheap mlb jerseys wholesale aaa jerseys cheap louboutin cheap mlb jerseys tiffany outlet cheap nfl jerseys authentic wholesale jerseys free shipping cheap christian louboutin louboutin outlet wholesale nfl jerseys usa wholesale jerseys from china thailand soccer jerseys cheap nfl jerseys cheap nfl fans jerseys cheap moncler cheap mlb jerseys cheap nfl jerseys
Απασχοληση

ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Banner-Kekpa-3

Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish

Τρ02092016

Last update09:12:12 πμ

Απασχοληση


spot-N-4019spot-TOPEKO H ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ υλοποιεί έργα άμεσου κοινωνικού χαρακτήρα αξιοποιώντας τις επιχορηγήσεις των Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έμμεσα, οι δράσεις κοινωνικής φροντίδας που υλοποιούμε στοχευουν και στην Απασχόληση μιας και δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης για νέους πτυχιούχους και μη από κλάδους απου αλλιώς πλήττονται από ανεργία όπως  είναι για παράδειγμα τα επαγγέλματα των κοινωνικών επιστημόνων.

 


Εκτός από τις έμμεσες δράσεις, η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ υλοποιεί μόνη της ή ως μέρος συνεργατικών σχημάτων και κοινοπραξιών πρωτοβουλίες για την προώθηση της απασχόλησης των ανέργων της περιοχής μας, όπως για παράδειγμα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ ΤΟΠΣΑ και ΤΟΠ-ΕΚΟ. Γι αυτό το σκοπό ανεβάσαμε μια σειρά άρθρων και εκπαιδευτικών βίντεο στην ιστοσελίδα μας για την προώθηση της απασχόλησης. Οι άνεργοι που εντάσσονται στα προγράμματα συμβουλευτικής και οι συνεργάτες μας μπορούν εδώ να βρουν χρήσιμο υλικό στην προσπάθειά τους για την αναζήτηση απασχόλησης.

 


Κυρίως, το υλικό που θα βρείτε εδώ αφορά τη συνεταιριστική απασχόληση και κυρίως την Κοινωνική Οικονομία


 

Εργαστήρι του ΔΟΕΠΑΠ για το ΤΟΠΕΚΟ

  • PDF

DSC 0013 resizeΠραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30-5-2014 το απόγευμα, στο κτήριο του Μεταξουργείου (Αναπαύσεως με Καραμπατζάκη) σεμινάριο με θέμα:
«Ανάπτυξη δεξιοτήτων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας».

ΤΟΠΕΚΟ: Υλικό Δημοσιότητας

  • PDF

ΑφισαΣτα πλαίσια του έργου ΤΟΠ-ΕΚΟ (απασχόληση στην κοινωνική οικονομία για ανέργους που προέρχονται από ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ έχει εκδώσει το ακόλουθο υλικό δημοσιότητας:

  • Αφίσες
  • Τρίπτυχο

Σας υπενθυμίζουμε ότι έχουμε ήδη ανεβάσει στην ιστοσελίδα μας τον οδηγό συμβουλευτικής για το ΤΟΠ-ΕΚο που μπορείτε να αναζητήσετε εδώ

ΤΟΠ-ΕΚΟ: Οδηγός Συμβουλευτικής

  • PDF

Οδηγός Συμβουλευτικής ΤΟΠΕΚΟ- ΤΕΛΙΚΟΣτα πλαίσια του έργου ΤΟΠ-ΕΚΟ, η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ επιμελήθηκε οδηγός συμβουλευτικής για τους συμβούλους του έργου έτσι ώστε οι κατευθύνσεις και οι στόχοι της συμβουλευτικής να είναι σχετικά ομοιογενείς για όλες τις υπό σύσταση ομάδες.

Στα περιεχόμενα του οδηγού περιλαμβάνονται περιγραφές για:

Επιχορήγηση έως 20.000€ για νέους Αγρότες

  • PDF

neoi-agrotesΠριμ πρώτης εγκατάστασης στην ύπαιθρο για 6.000 νέους αγρότες, που θα φτάνει και τις 20.000 ευρώ για τον καθένα, χορηγεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο προγράμματος 100 εκατομμυρίων ευρώ, που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης.


1η Ενημέρωση του κοινού για το ΤΟΠΣΑ Βόλου

  • PDF

TOPSA-Hmerida20131204Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, η ενημερωτική ημερίδα στο Μεταξουργείο, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Γιώργου Καλτσογιάννη, του αντιδημάρχου Βόλου Δημήτρη Δερβένη, του αντιπρόεδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας Βόλου Νίκου Στόϊκου και πλήθους φορέων και δυνητικά ωφελούμενων.


Χαμηλότοκα δάνεια από 10.000 ως 800.000 από 14 τράπεζες

  • PDF

TOY ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑ (αναδημοσιεύεται από την ηλεκτρ. εκδοση της Εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ)
Ενέσεις ρευστότητας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με δάνεια για κεφάλαια κίνησης, αλλά και επενδύσεις από 10.000 έως 800.000 ευρώ δίνουν 14 τράπεζες. Τα επιτόκια είναι χαμηλότοκα καθώς αυτά συγχρηματοδοτούνται από το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ).
Πρόκειται για το πρόγραμμα «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση» και για την ακρίβεια για δύο κατηγορίες δανείων. Η πρώτη είναι τα δάνεια για κεφάλαια κίνησης και η δεύτερη τα δάνεια για επενδυτικά σχέδια που είτε εντάχθηκαν είτε όχι σε προγράμματα κρατικής ενίσχυσης ή τον επενδυτικό νόμο. Οι επιχειρήσεις που μπορούν να συμμετάσχουν είναι οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες, φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερες, αλλά και όσες έχουν λάβει εγγύηση του ΕΤΕΑΝ και δεν εμφανίζουν καθυστέρηση.

Προσφυγή στο Ευρωδικαστήριο για την Κοιν. Οικονομία

  • PDF

ParatiritirioOrganwsewnKoinwniasPolitwnΑπό το Πανελλήνιο Παρατηρητήριο Κοινωνίας Πολιτών λάβαμε το ακόλουθο email το οποίο αναδημοσιεύουμε. Οι απόψεις και οι θέσεις που παρατίθενται εδώ, εκφράζουν τους δημιουργούς αυτού του κειμένου

aigli logo sympraxis-koinsep  Orfeas  frontida-sto-spiti

Παραδοσιακό Καφενείο στην Κω

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση στο Μενίδι

 


ΚΟΙΝΣΕΠ- Χειμερινός Κινηματογράφος ΟΡΦΕΑΣ 


 Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” δραστηριοποιείται στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας και ειδικότερα στην Ι.Π. Μεσολογγίου.

koinsep-kalloni  polit-athl-aigalew  techni-ditika-oxthis  filadelfos 

ΚΕΛΛΙΑ-ΤΗΝΟΣ.  περιβάλλον, οικολογία, πολιτισμός, εκπαίδευση, αξιοποίηση τοπικών προϊόντων, διατήρηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων & επαγγελμάτων  

 


Πολιτιστική και Αθλητική Δράση Αιγάλεω 

ΚΟΙΝΣΕΠ - Τέχνη Δυτικά της Οχθης (Χαϊδάρι-Αιγάλεω)

Ο κοινωνικός συνεταιρισμός ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ δραστηριοποιείτε στον χώρο του εμπορίου κυρίως αγροτικών προϊόντων αλλά και ειδών παντοπωλείου . “από το χωράφι, στο ράφι”. 

eko-enallakt-ierapetra kaerati-lasithi Belleville sin Patron

Εναλλακτική Οικονομία Ιεράπετρας 

Καερέτι Τοπικό Δίκτυο Ανταλλαγών Λασιθίου

Συνεργατικό Καφέ-Bar-Βιβλιοπωλείο (Θεσσαλονίκη)
   
 tem-magn ekd-sinadelfwn  migdonia-koinsep

Η Μυγδονία ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (ΑΜΚΕ Δ00035) είναι Κοινωνική – μη κερδοσκοπική - Συνεταιριστική Επιχείριση συλλογικού και παραγωγικού σκοπού που ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012.

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ είναι αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα στο χώρο του βιβλίου.

Η Μυγδονία ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (ΑΜΚΕ Δ00035) είναι ΚΟΙΝωνική – μη κερδοσκοπική - Συνεταιριστική ΕΠιχείριση συλλογικού και παραγωγικού σκοπού που ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012. 

Χαρτης Ιστοσελιδας

ΕΡΓΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

HELP DESK

Η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ στο Χάρτη

map-kekpa

 

 

 

 

 

 

Προύσης 22-26, Προσφυγικά Νέας Ιωνίας,

38446, Βόλος

Η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ είναι πιστοποιημένη  για τη διαχειριστική της επάρκεια στην υλοποίηση έργων με ίδια μέσα

ebetam 

ΕΛΟΤ 1429:2008