ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Banner-Kekpa-3

Greek English French German Italian Russian Spanish Swedish

Κυρ08282016

Last updateΠεμ, 07 Ιουλ 2016 6am

Back Βρίσκεστε εδώ: Home

Η λειτουργία των Κοινωνικών Κέντρων στο Δήμο Βόλου είναι ένας ιδιαίτερα πετυχημένος θεσμός που στηρίζεται στη φιλοσοφία της αποκέντρωσης των Κοινωνικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών φροντίδας της υγείας σε επίπεδο συνοικίας.

Τα Κοινωνικά Κέντρα προσφέρουν την ηθική συμπαράσταση , την ζεστή συντροφιά , την ουσιαστική υποστήριξη σε ένα κατάλληλο και αρμονικό περιβάλλον με συνθήκες δημιουργικής απασχόλησης που αποτρέπουν την απομόνωση , τον μαρασμό , και την περιθωριοποίηση.

Πολιτιστικά σχήματα ,ομάδες εκδηλώσεων ,ομάδες άσκησης , εκδρομών , αλληλεγγύης συνθέτουν μια πολυδιάστατη εικόνα ψυχαγωγίας , σεβασμού , κατανόησης , πρόληψης και συμπαράστασης των ατόμων της κάθε συνοικίας.

Τους στόχους αυτούς υπηρετούν γιατροί ,κοινωνικοί λειτουργοί , κοινωνιολόγοι , νοσηλευτές ,φυσιοθεραπευτές και γενικότερα άτομα που εφαρμόζουν προγράμματα διάγνωσης , θεραπείας και πρόληψης ασθενειών, ψυχολογικής στήριξης , φυσιοθεραπείας καθώς και οικογενειακοί βοηθοί που εξυπηρετούν στα σπίτια τους ηλικιωμένους που δεν έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε στοιχειώδεις ανάγκες

 

Powered by Phoca Maps

Χαρτης Ιστοσελιδας

ΕΡΓΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

HELP DESK

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τρόπος Λειτουργίας
  • Υποστηρικτικό Υλικό

Η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ στο Χάρτη

map-kekpa

 

 

 

 

 

 

Προύσης 22-26, Προσφυγικά Νέας Ιωνίας,

38446, Βόλος

Η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ είναι πιστοποιημένη  για τη διαχειριστική της επάρκεια στην υλοποίηση έργων με ίδια μέσα

ebetam 

ΕΛΟΤ 1429:2008